HomeZwembad Renovatie

Zwembad Renovatie

Wat is een zwembad renovatie? Uw zwembad is over zijn hoogtepunt heen en u heeft besloten het te renoveren. Dat kan perfect! Aquapura Zwembaden komt graag tot bij u om een ​​stappenplan voor de renovatie van uw zwembad uit te werken. Binnenkort zwemt u zo weer in een gerenoveerd, zo goed als nieuw zwembad!

Waarom zwembad renovatie? Zwembad renovatie is met de hoeveelheid aanwezige zwembaden in België een werkzaamheid die alsmaar vaker voorkomt. Toenemende oorzaken van zwembad renovatie zijn zwembaden die slecht werden onderhouden of wegens de ouderdom aan hun lot werden overgelaten. Een andere kwestie over te gaan tot de renovatie van een zwembad zijn constructiefouten gemaakt door zelfbouwers of doe-het-zelf zwembadbouwers.

Zwembad renoveren? Aqua Pura Zwembaden!

Is het tijd om uw verouderd of verwaarloosd zwembad te renoveren? Aqua Pura Zwembaden is niet enkel specialist in zwembaden aanleggen en zwembaden bouwen, wij zijn ook uitermate bedreven in zwembad renovatie. Ons team van gedreven professionals tovert uw zwembad in een handomdraai om tot een sprankelend nieuw zwembad.

Een zwembad renovatie door Aqua Pura Zwembaden loont dan ook zeker de moeite waard. Na zwembad aanleg is zwembad renovatie onze tweede specialisatie!

Zwembad renovatie zwembad renoveren

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021

Zwembad renovatie: de mogelijkheden

In principe is een zwembad renoveren éénvoudig te realiseren. Dit biedt meteen de gelegenheid om uw zwembad uit te rusten met de laatste nieuwe moderne snufjes. Meer bepaald de uitrusting van uw zwembad met een zwembad warmtepomp als zwembad verwarming, een  automatisch waterbehandelingssysteem, een  Covrex Solar zwembadafdekking  of Covrex Classic zwembadrolluik, LED Verlichting of ingebouwde trap e.a.

Renovatie zwembad wordt beloond!

Is dat vakantiegevoel alleen maar geslaagd met uren waterplezier in de tuin? Met de renovatie van uw zwembad haalt u dat zomergevoel in huis!

Aqua Pura Zwembaden is meer dan enkel de referentie voor het plaatsen van zwembaden. Wij renoveren dus ook zwembaden. Het speelt geen rol wat u ook mag verwachten van zwembad renovatie, zwembaden die een opknapbeurt hebben ondergaan door het  renovatieteam van Aqua Pura , staan garant voor weer urenlang waterpret!

Meer info over zwembad renovatie & zwembad renoveren?

Heeft uw zwembad een dringende renovatie nodig? Reken op de renovatie expertise van Aqua Pura Zwembaden en contacteer ons nu voor meer info over zwembad renovatie.

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura