HomeKeramisch Zwembad

Keramisch Zwembad

Wat is een keramisch zwembad? Een monoblok keramisch zwembad is zorgeloos genieten van een superieur zwembad, en dit levenslang. Wilt u ook de gewaarwording van optimaal waterplezier in een onderhoudsvriendelijk zwembad? Keramische zwembaden zijn zwembaden van topkwaliteit met een minimum aan onderhoud.

Het assortiment karmaische zwembaden van Aqua Pura bestaat uit keramisch composiet zwembaden van LPW Ceramic Pools & Vita Pools. Alle zwembadmodellen zijn monoblok zwembaden en worden gefabriceerd met behulp van een volledig gerobotiseerd systeem, en volgens een specifiek lastenboek.

Productie keramische zwembaden

LPW

De LPW keramische zwembaden worden met keramisch materiaal en overeenkomstig de NCS-technologie febabriceerd  (NCS staat voor ‘Nano Ceramic Shield’). Deze technologie bestaat erin glasparels aan thermohardende hars toe te voegen, om de slijtage en de porositeit te verminderen.

De zwembadwanden worden samengesteld met opeenvolgende lagen composietmateriaal versterkt met glasvezel, nanoparels en een 28 mm dikke isolerende honingraatstructuur. Deze gewapende structuur waarborgt de noodzakelijke weerstand voor het zelfdragende geheel zonder aan flexibiliteit in te boeten.

Alle keramische zwembaden zijn standaard uitgerust met een Covrex Pool Protection rolluik maar er is ook een optie om deze te vervangen door een Covrex Solar rolluik.

Op alle LPW zwembad modellen bieden we u een garantie van 30 jaar.

Vita Pools

De vervaardiging van het Vita Pools keramisch zwembad gebeurt in België aan de hand van een volledig automatische procdure resulterend in uitzonderlijke kwaliteit.

Vita Pools is een keramisch monokuipzwembad dat eveneens volgens de NCS-technologie geproduceerd wordt. Deze technologie, die ook ‘Nano Ceramic Shield’ genoemd wordt, bestaat erin glasparels aan thermohardende hars toe te voegen en de porositeit te verlagen. Deze procedure biedt extra weerstand tegen hoge watertemperaturen.

Bekijk hier de Vita Pools zwembad modellen

Op deze zwembadkuipen is er een garantie van 20 jaar.

Voordelen Keramisch Composiet Zwembad

Een keramisch zwembad biedt tal van superieure voordelen die een traditioneel zwembad u niet kan bieden. Laat ons deze voordelen eens voor u formuleren:

  • Een keramisch zwembad is kleurvast. Er treedt geen verkleuring op van de zwembadkuip door het zonlicht of chloor.
  • Een keramisch zwembad is krasbestendig door de harde bovenlaag of coating.
  • Een keramisch zwembad is bestendig aan hoge temperaturen door de lage porositeit.
  • Keramische zwembaden beschikken over een gewapende naadloze structuur die risico’s op lekken uitsluiten zonder in te boeten aan flexibiliteit.
  • Een keramisch zwembad  bestaat uit een glasvezel versterkte zwembadwand met een uitstekende isolerende honinggraatstructuur.
  • Keramische zwembaden hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Met standaard 20-30 jaar garantie.
Keramisch zwembad

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Keramische zwemabden

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens
Keramisch zwembad

KERAMISCH ZWEMBAD

Keramisch zwembad

KERAMISCH ZWEMBAD

Keramisch zwembad

KERAMISCH ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura