HomeInox zwembad

Inox Zwembad

Waarom een inox zwembad? Wanneer u een inox zwembad laat plaatsen dan kiest voor tijdloze elegantie en een voortreffelijk design. Inox zwembaden worden individueel volledig op maat gebouwd. U kiest dus zelf de afmetingen, de vormgeving, de uitvoering en traptype van het inbouwzwembad. Als voordeel hebben inox zwembaden dat deze niet zullen verkleuren of verbleken. Inox is bovendien 100% waterdicht en UV bestendig.

Voordelen Aqua Pura inox zwembaden

Voordelen inox zwembad? Inox zwembaden hebben tal van voordelen. Laat ons deze voordelen eens voor u opsommen:

 • Exclusief designzwembad met een sensationele uitstraling.
  Inox zwembaden hebben een glad en naadloos oppervlak. De combinatie van water en inox zorgt voor een zeer mooi en elegant optisch effect. Inox biedt de mogelijkheid tot gepersonaliseerde vormen. Er zijn geen grenzen aan creativiteit bij het ontwerpen van inox zwembaden.
 • Geschikt voor zowel exterieur als interieur. Inox is geschikt voor zowel binnenbaden als buitenzwembaden, hoewel het door zijn hoge thermische geleidbaarheid vooral toepasbaar is voor buitengebruik. Bij blootstelling aan zonlicht warmt een inox zwembad veel sneller op dan een conventioneel zwembad en dankzij de isolerende werking van inox blijft het water langer op temperatuur.
 • 100% recycleerbaar wegens het gebruik van duurzame materialen (zeldzaamheid nikkel en chroom).
 • Milieuvriendelijk en buitengewoon ecologisch zwembad mits aanwending 80% inox schroot voor de productie van nieuw inox.
 • Inox zwembaden zijn passieve superisolerende zwembaden door de optimalisatie van warmterecuperatie en beperking van het warmteverlies. De weerkaatsing van het zonlicht aan de zij- en onderkant warmt het water over het hele zwembad op en niet enkel de bovenlaag.
 • UV sterilisatie en onderhoudsvriendelijk door het gladde en poriënvrije oppervlak van inox. Algen en micro-organismen krijgen zo geen schijn van kans.
 • Grote veelzijdigheid in ontwerp en ontwikkeling
  Uitbreidingen en/of wijzigingen kunnen ook na jarenlang gebruik eenvoudig worden aangebracht. Inox bekleding is perfect voor het opknappen van oude zwembaden. Keramische tegels en andere afwerkingen kunnen nu worden bekleed met roestvrijstalen elementen met respect voor het originele zwembad.
 • Grote duurzaamheid en corrosieweerstand;
  Dit type materiaalsoort voorkomt waterverlies doordat het een zeer sterke afdichting heeft, vorstbestendig is en geen schade oploopt door extreme temperaturen. Het zal ook geen kleurveranderingen ondergaan vanwege de hoge weerstand tegen UV-stralen.
 • Makkelijk in onderhoud . Inox zwembaden zijn mooi, elegant en zeer hygiënisch. Ze zijn ideaal voor wie weinig tijd wil investeren in onderhoud en reiniging. Met een iets hogere prijs dan conventionele zwembaden, maar met weinig kosten voor schoonmaken of opknappen, is een inox zwembad op de lange termijn goedkoper dan een traditioneel zwembad.

Met een klik op de afbeelding wordt u doorverwezen naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.

Inox zwembaden

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens
https://www.aquapura.nl/wp-content/uploads/2020/02/inox_zwembad_aqua_pura_6_640.jpg

INOX ZWEMBAD

Inox zwembaden

INOX ZWEMBAD

https://www.aquapura.nl/wp-content/uploads/2020/02/Inox-zwembad-1.jpg

INOX ZWEMBAD

https://www.aquapura.nl/wp-content/uploads/2020/02/Inox-zwembad.jpg

INOX ZWEMBAD

Inox zwembaden

INOX ZWEMBAD

Inox zwembad

INOX ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura