HomeMonoblok Zwembad

Monoblok Zwembad

Wat is een monoblok zwembadMonoblok of monoblock zwembaden zijn kuipen uit één stuk die prefab worden vervaardigd. Een alternatieve benaming die u wel vaker online kan vinden is een prefab zwemabd. Dit type zwembaden zijn in feite grote zwembadkuipen gefabriceerd en geplaatst in één geheel. Er zijn verschillende vormen zwembaden die als monobloks worden aangeboden. Het assortiment van Aqua Pura Zwembaden bestaat uit kwaliteitszwembaden van het aalerhoogste niveau.  We laten niets aan het toeval over en kiezen vastberaden voor duurzame en degelijke materialen die u de garantie bieden van jarenlange zwembadpret.

Composiet monoblok zwembaden

Een doordacht zwembadontwerp blaast nieuw leven in uw tuin om u de levensstijl te geven waarnaar u op zoek was. En als u echt een andere manier van leven wilt omarmen, tilt een buitenzwembad het buitenleven naar een ander niveau. Deskundig ontworpen en met zorgvuldig gekozen planten en afwerking,  bevorderen zwembaden het welzijn en inspireren een gezonder, gelukkiger leven.

Aqua Pura Zwembaden laat u daarom elke dag maximaal genieten. Ons ruim assortiment bestaat uit polyesterinox, en keramisch composiet monoblok zwembaden. Wij verzekeren een zwembad naar ieders wens, zowel naar afmeting als uitvoering toe.

Een polyester zwembad als monoblok zwembad is op zich een interessante keuze. Al is het mogelijk dat de kleurcoating na verloop van tijd wel aangetast wordt door zonlicht en chloor. U mag ook verkleuring verwachten wanneer u kiest om het zwembad te verwarmen. Dit sluit u uit door te kiezen voor een keramisch composiet of inox zwembad.

Wenst u ook zwembad verwarming te plaatsen? Dan gaat u best voor een inox zwembad of keramisch composiet zwembad. Deze zwembadkuipen beschikken immers ook over voortreffelijke isolerende & ecologische eigenschappen. Alle Aqua Pura polyester monoblok zwembaden zijn dan ook keramische zwembaden.

Installatie - plaatsing monoblock zwembad

De levering en het plaatsen van een monoblok zwembad gebeurt steeds binnen twee weken zodat u snel van uren zwembadplezier kan genieten. Onze monoblok zwembaden van LPW en Vitapools zijn dan ook kwaliteitsproducten van de bovenste plank.

Met een klik op de afbeelding surft u naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.

Monoblok zwembaden Aquapura

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens
Monoblok zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

Monoblok zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

Monoblok zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

https://www.aquapura.nl/wp-content/uploads/2020/02/Inox-zwembad.jpg

MONOBLOK ZWEMBAD

Inox zwembaden

MONOBLOK ZWEMBAD

Inox zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura